Over Ons

Over ons

"Na een master-opleiding economie-marketing heb ik 24 jaar in mijn loopbaan op vele verschillende afdelingen in diverse bedrijven in transport en logistiek gewerkt, waardoor ik een ruime bagage of “toolkit” verkregen heb.


In die tijd heb ik vele bekwame collega’s ontmoet en de eer gehad om met hen te mogen samenwerken. Toch stelde ik vaak vast dat wij als het ware gevangen zaten in een systeem waar maximaal winstbejag het enige doel leek, ten koste van het welzijn van de werknemers, waar beslissingen van hogerhand zonder enige uitleg noch logica opgelegd werden, waar helemaal niet naar de klant geluisterd wordt…


That’s it? Is dit nu hoe “een dienstverlenend bedrijf” werkt?

 

Dit heeft me aan het denken gezet.. Ik ging ervan uit dat het beter moest kunnen…Hoe kon ik “mijn ding doen”, mijn ideeën over transport, management en klantenbenadering samen met mijn goeie ervaringen realiseren en bundelen tot één geheel ?

 

“I have the simplest tastes.

I am always satisfied with the best.”


 - Oscar Wilde (Iers auteur)     

En dat bleek door een eigen zaak op te starten…

Dus werd eind 2015 Zerpa in het leven geroepen. Met het statuut van Transportorganisator – Vervoerscommissionair voeren we de transportorders van onze klanten vlekkeloos uit doordat er positieve “vibes” en synergiën zijn tussen ons team, de klanten en onze vervoerders.


In deze optimistische flow denken we mee met onze klanten om op de ideale manier hun transportvragen en – problemen op te lossen. Deze ingesteldheid werd de basis voor onze bedrijfsfilosofie : we streven naar een duurzame samenwerking met onze klanten door wederzijds vertrouwen en optimisme.


Voor onze klanten gaan wij door het vuur. Zij zijn alles voor ons.

Een leuk zijsprongetje is dat we ons in onze inspiratie en beleving laten leiden hebben door niets minder dan…. de mier !

 

Lees gerust verder, u zal aangenaam verrast zijn !”, Patrick Cosijn, CEO ZERPA

 

VANESSA LEPINE


Hallo, ik ben Vanessa Lépine.


Ik ben verantwoordelijk voor het plannen en opvolgen van uw transporten zodat deze naar uw wensen geladen en geleverd worden.


Behalve planning ben ik ook de administratieve duizendpoot zodat alles correct en netjes verloopt.


Tel +33 620 99 88 11 - Email : vanessa.lepine@zerpa.be

PATRICK COSIJN - Manager


"Hallo, ik ben Patrick Cosijn, oprichter en bezieler van Zerpa.


Luisteren naar de klant, snel en eerlijk “to the point” antwoorden en er naar streven dat u een onberispelijke service krijgt, daar zorg ik persoonlijk voor!


Is de klant tevreden, dan ik ook !"


Tel +32 483 397 594 - Email: patrick.cosijn@zerpa.be


VANESSA COISNE

Hallo, ik ben Vanessa Coisne.


Op een spontane manier prospecteren, gericht prijsaanvragen analyseren en accuraat beantwoorden zijn mijn voornaamste taken.


Ik zorg er voor dat nieuwe klanten zich goed voelen bij ons, zij krijgen mijn aandacht!


Tel +32 468 171 034 - Email : vanessa.coisne@zerpa.be


PASCALE HOFMAN

Hallo, ik ben Pascale Hofman.


Cijfertjes zijn mijn passie.


Ik zorg ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is, zodat Zerpa verder kan groeien als een stabiele en financieel gezonde jonge familiale onderneming !


Tel +32 483 397 594 -  Email: finance@zerpa.be